Kalender

Apr
27
mån
2015
Framtid Älmsta bjuder in föreningar till möte på Kröns
Apr 27 kl. 19:00

inbjudan
Framtid Älmsta bjuder härmed in övriga föreningar till möte den 27 april 2015. Vi ses 19.00 i Kröns Trädgårdscafé. På mötet berättar respektive förening kort om vilka planer man har för verksamheten under det kommande året. Mötet syftar till att hitta projekt att samarbeta kring. Det finns säkert många idéer att ta vara på och saker att hjälpas åt med. Vi hoppas att varje inbjuden förening vill medverka med en eller flera representanter. Meddela, genom att besvara detta mail, senast den 24 april hur många ni är som kommer. Om ni har frågor, så ring Gösta Krön 0176-20 96 81 eller Rune Karlsson 0176-27 40 92.

Jul
29
fre
2016
Norrtälje cyklar
Jul 29 kl. 08:00

norrtalje_cyklar
På fredag ska vi ut och cykla – alla vi som bor i Norrtälje kommun och som har en cykel – både fastboende och fritidsboende. Vi cyklar till närmaste café eller till ett lite längre bort. Fyrtiofem (45) caféer är med i ”Norrtälje cyklar” och de har alla ett mycket förmånligt specialerbjudande till dig som anländer per cykel. Vilka caféer som är med och vad de har för erbjudande kan du se här www.norrtaljecyklar.se
När du kommer till ett café hoppas vi att du börjar med att skriva på ett upprop för fler cykelvägar. Om du vill vara med i vårt lotteri, skriver du sedan ditt namn och ditt telefonnummer på en särskild lotterilista. Detta ger dig en lott i vårt stora lotteri. Vi har priser för 20 000:- och lotterna är gratis! Ju fler caféer du besöker, ju större blir dina vinstchanser!
Varför vi ska cykla? Vi ska cykla för att visa på behovet av cykelvägar. Hela syftet med vårt evenemang är att få igång byggandet av cykelvägar i Norrtälje kommun! Alla – både bilister och cyklister vinner på att trafikslagen separeras.
Dragning i lotteriet äger rum i Elmsta park den 20 augusti i samband med ett annat evenemang – Älmstadalen mitt emellan valen.
Cykelhjälm är obligatorisk!!! Utan cykelhjälm inga erbjudanden och inga lotter!
Vi ses på fredag!

Jul
9
sön
2017
Invigning av Väddöåttan – Älmsta Busstation
Jul 9 kl. 12:00

INVIGNING AV:
vaddoattan
Söndagen den 9 juli kl. 12.00 invigs Väddös nya busslinje på busstationen i Älmsta. Alla är välkomna! Väddö Musiksällskap underhåller. ICA Väddö bjuder på kaffe och kaka. Kommunalråden med Ulrika Falk i spetsen klipper bandet. Ungefär 12.20 ger sig bussen av på en invigningstur. I mån av plats kan du åka med.

läs mer om projektet se biljettställen mm: https://vaddobygden.se/vaddoattan-lokal-busslinga/
se turlista: https://vaddobygden.se/turlista/

Sep
24
sön
2017
Diskussion av förslaget till Landsbygdsprogram på Väddö folkhögskola
Sep 24 kl. 13:00

På söndag, den 24 september kl. 13.00 till 16.00 presenterar kommunen förslaget till Landsbygdsprogram på ett möte på Väddö folkhögskola. Kom med och diskutera programmet och hur vi tillsammans med kommunen kan främja en positiv utveckling där vi bor.

Om du klickar på nedanstående länk så hittar du ”Underlag och analys”, ”Förslag till landsbygds och skärgårdsutvecklingsprogram” samt tider och platser för de möten som kommunen anordnar.

http://www.norrtalje.se/landsbygd

Hoppas att vi ses på söndag!

Rune Karlsson
Framtid Älmsta