En liten föreläsning om dig själv - Hur du och allt omkring dig påverkas av din energinivå.

Vi ska vara döda så otroligt länge, varför inte göra bästa möjliga av den lilla tid vi har i livet? Samtidigt som vi jagar efter balans måste vi förhålla oss till en snabbt föränderlig värld där det alltid står ett nytt krav och knackar på dörren. Vi anser att balans i livet är en myt, det är när vi kan åka med i livets berg och dalbana och parera i kurvorna som vi finner ett tillstånd av harmoni.

Om Prestationsbyrån
Prestationsbyrån är ett av landets främsta företag för prestationsutveckling. Vi har förmågan att arbeta med alla ingående delar i det vi kallar för prestationsutveckling. Vi arbetar med ledare, grupper och medarbetare och vi är måna om att stötta våra kunder
hela vägen för att säkerställa långsiktig förändring. Därför hjälper vi även till med att säkra mål, utveckla struktur och strategier parallellt med att arbeta med beteenden, kultur och värderingar.

Alla våra konsulter är internt utbildade i  prestationsutveckling. Denna utbildning spänner över ett år och vilar tungt på  psykofysiologi och vad som genererar balans och höga prestationer hos individer och grupper. Vi har en stark övertygelse om individen och gruppens möjlighet att själv påverka och utforma sin egen tillvaro. En övertygelse som stärks ytterligare av de vetenskapliga metoder och verktyg vi utgår ifrån. Bland våra uppdragsgivare finns medarbetare, chefer och befattningshavare inom näringsliv och offentlig sektor.

Jättelångt 💖 Prestationsbyrån
Prestationsbyrån har funnits med i 12 år som sponsor och samarbetspartner till Jättelångt. Det tillsammans med alla fantastiska samarbetspartners har genererat ca 300000 kr till ungdomsidrott genom åren.

Vi ser fram emot att träffa er! Emma, Jonas och Maria.

Föreläsningen är fri för alla och startar kl 19.00 tisdagen den 10 mars –  på Restaurang Ankaret – Älmsta. För att vi ska veta om ni kommer fyll gärna i er närvaro anmälningsformuläret nedan.