GRISSLEHAMNS SPORTKLUBB

Vår målsättning är att kunna erbjuda rörelse och idrott nära dig – hela livet. Vi är idag runt 400 aktiva medlemmar samt ett antal stödmedlemmar. Vi bedriver framför allt gymnastik, fotboll och innebandy.

Vinterverksamhet

Under vintersäsongen har vi innebandy för motionens skull – inget seriespel – samt gruppgymnastik och yoga för vuxna. Barn erbjuds Idrott och rörelse 1 – 2 dagar i veckan beroende på säsong/årstid och väderlek. Dessutom har vi ett fotbollslag i div 7 Östra, herrar och Gå-fotboll.

Sommarverksamhet

På sommaren har vi gymnastikskola och fotbollsskola för barn och ungdomar. Under sex veckor har vi sommargympa fem dagar i veckan, allt från soft, yoga och core till crosstraining på dansbanan eller fotbollsplan.

Anläggningar – en Näridrottsplats*

Grisslehamns Sportklubb har en kombinerad Näridrottsplats med flera anläggningar och en stor parkeringsplats. De flesta anläggningarna är öppna för spontanidrott av allmänheten.

Motionsspår

Ett motionsspår 2 km, med elbelysning. När/om det blir snö blir där skidspår.

Fotbollsplan

Föreningen har en egen fotbollsplan, en fullstor plan med naturgräs och 11-manna, 9-manna och 6-mannamål. Den får användas för spontan verksamhet dock inte tränings- och matchdagar.

Medborgarhuset

I medborgarhuset finns omklädningsrum, bastu och toaletter samt en liten gymnastiksal och matsal med kök. Sportklubben förvaltar Medborgarhuset åt kommunen och sköter bland annat uthyrningen.

Dansbana

Vi har också en dansbana med tak som ligger alldeles intill fotbollsplanen. Där har vi sommargympa och andra aktiviteter. Dansbanan hyr vi ut till fester och evenemang.

Multiarena*

Multiarenan består av en konstgräsbana med sarg. Där kan i stort sett alla bollsporter utövas och vintertid kan banan spolas till is.

Utgym*

Ett utegym för crossfit med instruktionsbilder och övningsförslag.

Hinderbana*

En parallell hinderbana för att utmana dig själv eller andra.

Boulebanor**

2 st boulebanor för träning och tävling

Pumptrackbana**

En naturlig pumptrackbana på vallen mellan fotbollsplanen och hinderbanan.

*) maj 2020 – invigning 27 juni på Aktivitetsdagen

**) om pengarna räcker/lite senare

Arrangemang

Hemmamatcher

När vårt fotbollslag har hemmamatcher öppnar vi kiosken, där kan du förse dig med varmkorv och fika.

Aktivitetsdag

Missa inte vår Aktivitetsdag lördagen efter midsommar varje år. Då kan du pröva på Gå-fotboll och andra aktiviteter på Näridrottsplatsen eller varför inte Grisslehamnslöpet som går i motionsspåret. På dansbanan är det gymnastikuppvisning och kioskförsäljning.

Bycupen

5-manna byalag utmanar varandra fredagen före Grisslehamnsdagen. Kioskförsäljning.

Grisslehamnsdagen

Grisslehamnsdagen infaller på lördagen, två helger före Elmstanatta. Då blir det fest i hela byn med knallemarknad, loppis, prova-på-aktiviteter av olika slag, strömmingsgrillning och musikuppträdanden. Ett minitåg kör genom byn mellan P-platser och aktivitetsområden.

Mer information finns på www.grisslehamnssportklubb.se

Kontaktinformation:

Grisslehamns Sportklubb

Medborgarvägen 6

76456 Grisslehamn

info@grisslehamnssportklubb.se

www.grisslehamnssportklubb.se

www.facebook.com/Grisslehamnsdagen

www.facebook.com/GrisslehamnsDansbana

mobil 0703 323 474

   VI TACKAR VÅRA SPONSORER: