Campingplatser

Här i Väddöbygden har vi fem campingplatser. Under högsäsong händer det allt som oftast att en eller flera av campingarna är fullbelagda, men man försöker då guida besökarna till andra anläggningar som har platser kvar. Man förmedlar också information om varandra och försöker helt enkelt göra livet så okomplicerat som möjligt för besökarna.

Singö Camping

En genuin havsnära campingplats med både tält- och vagncamping. En specialitet är det goda fisket på fjärden utanför, vilket ”drar” många både äldre och yngre fiskeentusiaster.

Grisslehamns camping

Den traditionella sommarortscampingen. Grisslehamn med hela sitt nöjesutbud lockar många att ligga länge här. Ingen tältcamping.

Bergby Camping

En fin familjecamping med gigantisk sandstrand och stora ytor för både tält och vagnar. Närheten till Bergby Gård med restaurang och uppträdanden då och då, attraherar många olika besökare.

Väddö Havsbad & Camping

Storslaget beläget, med horisonten som fond och tallskogen som inramning. Lugnt och avslappnat och cykelavstånd till Elmsta där all Roslagens frestelser och erbjudanden finns…

Skeppsmyra naturistcamping

Som namnet antyder, är detta en speciell fågel i vår campingvärld. Här är man välkommen att campa som vanligt, men utan kläder. Både tält och vagnar är välkomna.

   VI TACKAR VÅRA SPONSORER: